Meer informatie over ROISSY.


ROISSY is voor een groep mensen die zich voor hun plezier met SM bezighouden. Omdat SM nu eenmaal niet overal even goed begrepen wordt, opereren wij voornamelijk onder de bescherming van onzichtbaarheid. Iedereen kan zich bij ons aansluiten. Om u bij ons aan te sluiten zult u via e-mail contact met ons moeten opnemen. (of bel 06 22 37 62 72) U kunt hierna voor een ballotage worden uitgenodigd. Wat wij van u verlangen is discretie, enthousiasme en sympathie naar de andere leden van de groep. Als uw ideeen over SM bij de onze aansluiten wordt u in de ROISSY-groep opgenomen. Vanaf dat moment hoort u erbij.
U kunt komen en gaan wanneer u wenst, of, eventueel, wanneer uw meester of meesteres dat wenst.
ROISSY is voor alle soorten mensen die zich met SM bezig houden, dus wij maken geen onderscheid tussen homo, hetero, groot, klein, dik of dun. We vinden uiterlijk trouwens helemaal niet zo belangrijk.
Natuurlijk kunt u in ROISSY ook prive en in alle rust met uw eigen partner spelen.
Wij vragen slechts van u, zich op vrijwillige basis en naar kunnen, in te zetten voor ROISSY.
U hoeft geen jarenlange ervaring met SM te hebben. Liever wel natuurlijk, maar wij kunnen ook beginners opvangen en begeleiden op het lange en moeilijke SM-pad. Een van onze meesters is erg populair op dit terrein.
In principe moet u een partner hebben om in ROISSY te kunnen komen.
Als u single bent, of als u zonder uw partner van SM wilt genieten, zijn er ook (beperkte) mogelijkheden binnen ROISSY, want een aantal deelnemers is nu niet bepaald monogaam. Slechts SM-plezier en vriendschap is ons doel. Dit zonder financieel belang. Wat dacht u van een drankje en een sigaar, gebracht door een gehoorzame slaaf of slavin die ook nog voor andere dingen gebruikt kan worden? Of wilt u liever zelf bedienen? Dat kan ook.
Geen haast, we zijn geen eendagsvlieg.Op veler verzoek: extra informatie over ROISSY
--------------------------------------------------------------

Er zijn 2 grote, volledig ingerichte SM-studio's.
In de grote studio kunnen 20 mensen comfortabel zitten in leren fauteuls, of aan tafeltjes terwijl er 10 stellen ongehinderd kunnen spelen.
In de kleine studio (35 m2) kunnen 4 stellen spelen zonder elkaar te hinderen. De verlichting is op diverse manieren regelbaar, in lichtsterkte zowel als kleur.

Een greep uit onze attributen:
Kruis, wandrek, massage tafels, bondage tafels, neukmachine, takelinstallatie, martelpaal, bok (2 stuks), kooien, cellen, slaap-bak gevuld met echt stro. Ook is er een enorme spankingmachine.
Verder is er een vertikaal rad, waar de onderdanige op vastgebonden en vervolgens rondgedraaid kan worden. Ook is er een podium met toneel verlichting.
Op diverse plekken hangen kettingen aan de plafonds en aan de muren om een onderdanige tijdelijk te parkeren. Aan de muren hangen een enorme hoeveelheid boeien, klemmen, zwepen, knevels, gewichten, electro spulletjes, sprijdstangen, touwen, musketonhaken. Kortom alles wat je voor een smspel nodig hebt.
Er is een tableau-vivant. Ook gedwongen fitnes is mogelijk.
Natuurlijk zijn er brandwerende middelen en is noodverlichting aanwezig.
Buiten is een kippehok met kippenren en echte kippen waarin u kunt worden vastgebonden. De kippen zijn aan mensen gewend en eten uit uw "hand".


Er is een plek voor pony-play. (Er is een sulky aanwezig) Ook militaire (tijger) training behoort tot de mogelijkheden.
Er is een een-persoons modderpoel met koudwater-afspoelgelegenheid. Voor dit doel zijn ook diverse slootjes geschikt.
Er is een bos, twee boomgaarden, een bessentuin, een moestuin en twee siertuinen. Op deze plaatsen kunnen gedwongen werkzaamheden uitgevoerd worden.

Er is discrete parkeergelegenheid op het eigen terrein.
(Om de Amsterdammers onder ons, zich echt thuis te laten voelen zoeken wij nog enkele parkeermeters. Ze hoeven niet meer te werken, als ze er maar echt uitzien)

ROISSY is, na ballotage ook beschikbaar voor stellen die prive willen spelen. Zij kunnen ook dan van alle ROISSY-faciliteiten gebruik maken. De ballotage dient om er zeker van te zijn dat u op een verantwoorde manier met elkaar, met sm en met de attributen om kunt gaan. De ballotage is geen keuring, u hoeft niets te bewijzen en er zal niemand zich met uw manier van sm-beleven bemoeien want u speelt uw eigen spel en dat gaat verder niemand iets aan. Zolang u zich aan de Nederlandse wet houdt is er geen vuiltje aan de lucht.

Sinds enkele jaren is er op onze site ook een fotopagina waarop een kleine honderd foto's tonen wat er zo al in ROISSY te zien is. Deze pagina is constant in beweging, er komen fotos bij en er verdwijnen er weer.
(U kunt daar via onze homepagina komen)


In verband met spam-robots staat het e-mail adres als jpg vermeld.
Sorry voor het ongemak